• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Rengøring

Rengøring

Åh — det er simpelthen noget af det mest tidskrævende og kedelige at få sin weekend til at gå med.. Engang synes jeg det var skønt at kunne bruge lidt tid på det engang imellem og stresse helt af med høj musik og en klud ellers støvsugeren i hånden. Nu er det bare så keeedeligt!! Måske det skyldes at ens hverdag her ændret sig, man har pludselig slet ikke så meget tid og overskud, som man havde da man var studerende. Nu skal man nå alle ens gøremål i weekenden og dét er da lige til at få stress over :-/

Kan vist for alvor nu se at voksenlivet virkelig har ramt mig.. kan huske da jeg var lille, hvor vi havde stor-rengøring derhjemme hver lørdag. Måske skal det til at indføres i mit liv — det er i hvert fald træls at sidde her søndag eftermiddag og vide alle de ting man mangler inden hverdagen atter melder sin ankomst. Goddag til voksenlivet! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rengøring