• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Rengøring

Love is in the air!!

Jeg går en fantastisk måned i møde — september!!

Jeg skal til Jylland og have ordnet nogle planlægninger og ikke mindst til BRYLLUP! Min kæreste dejlige søster skal giftes med min fantastiske kommende svoger. Det bliver den mest fantastisk oplevelse i år og jeg kan slet ikke vente — men hold da helt op, hvor er tiden gået ubeskrivelig hurtig. Jeg synes det føles som i går, da min søster ringede til mig på hendes fødselsdag og sagde at hendes kæreste havde friet til hende. Allerede den morgen/formiddag fik jeg fuldstændig våde øjne og tårerne løb ned af kinderne. Min søster skal giftes!! Det er stadig slet ikke til at forstå, men ih hvor jeg glæder mig!!

Der er rigtig mange ting der skal ordnes inden man sådan kan troppe op til bryllup – som søster og maid of honer i hvert fald.. Der er både en polterabend der skal arrangeres og alt muligt, hvilket jo ikke bliver nemmere, når man bor næsten 500 km væk fra det hele. Der skal ordnes tøj (i mit tilfælde finde den rigtige model for kjolen og få mor til at sy den), der skal ordnes den helt rigtige bryllupsgave og dét er jo heller ikke sådan lige til – man synes jo ikke at noget er godt nok til ens søs. Og mange mange andre ting skal ordnes, som jo ikke kan beskrives før det hele er overstået.

Men ser VIRKELIG frem til den kommende måned, med et lettet og lykkeligt smil på læben. Nu bliver alt rigtig godt og dejligt!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rengøring