• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Love is in the air!!

Polterabend!!

Hold da op – hvor er der mange ting der skal klappe på sådan en dag for hele tiden at holde overraskelsesmomentet i live.. der er desværre ikke mange ting der skal forsinkes, før det falder lidt til jorden. Men men men — har efterfølgende vist fundet ud af, at det slet ikke har betydning for hovedpersonen. Hun havde en helt fantastisk dag og det er ALT der betyder noget!

Jeg havde den dejligste dag med min søster og hendes veninder – nu kan jeg slet ikke vente til den store dag! Det kan slet ikke blive perfekt nok. Til alle mine tidligere beskrivelser om alt det der skal ordnes inden dagen — kjolen mangler endnu!! Jeg har fundet sko, frisure, smykker osv, men det aller vigtigste mangler. Nu har jeg to dage til at komme på jagt efter den perfekte dress og hvor bliver det bare hårdt. Glæder mig bare til at have kjolen til at hænge herhjemme, så jeg virkelig virkelig kan få følelsen af at have styr på det hele!

Jeg skal i hvert fald have fundet den helt rigtige kjole – det her er min søsters bryllup og intet er for godt til hende. Glæder mig ubeskriveligt meget til at nyde denne dag og kan slet ikke vente.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Love is in the air!!