Kræsenhed?

Paintball i Aalborg til polterabend

PAINTBALL

Det er altså ikke en behagelig overraskelse jeg får hver aften… Jeg var til polterabend for min dejlige søster og vi skulle selvfølgelig ud og spille paintball. Det var uden tøven en meget vild og grænseoverskridende oplevelse for mig! Jeg turde simpelthen ikke til sidst, min smertegrænse er alt for lav til denne leg. Synes de andre piger var ret så seje, men jo flere gange jeg blev ramt jo mere bange blev jeg! Nu får jeg så den dejlige overraskelse, når jeg skal i seng, at jeg stadig har meget store og tydelige blå mærker rundt om på kroppen… Og jeg blev vel og mærke ramt på en afstand af min. tyve meter!! Vildt nok – har da i hvert fald fundet mig en lidt for vild ekstremsport. Men til det hele skal der lige siges af min søster var vild med det – hun synes det var SÅ SJOVT og dét er jo trods alt det vigtigste! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kræsenhed?