Popcorn og regn på ruden..

Hjælp til selvhælp..

Det lyder faktisk lidt mere voldsomt end det egentlig er, men jeg bruger det at male til at finde roen i mig selv nogle gange. Det lyder plat, men der er da ikke noget mere befriende end at kunne udtrykke sig ved hjælp af andet end at tale og tale og tale.. Jeg har faktisk ikke malet siden jeg flyttede til København. Og jeg kan faktisk godt mærke det – mit mundtøj står aldrig stille 🙂

Jeg skal i gang med at male og glæder mig til jeg engang kommer ordentlig i gang med det.. Har en bestilling på et par billeder fra en kollega, så skal simpelthen da bare lige tage mig sammen. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Popcorn og regn på ruden..