Rengøring og blomsterduft

Kræsenhed?

Det kan da godt være jeg er lidt mere kræsen end det normale, men hvor har min mor og far bare gjort det så godt! Jeg er nok en kræsenpind, men jeg spiser alt der kommer på bordet. De har opdraget mig godt de gamle og hvor er jeg bare så glad for det.

Min kæreste er ved at lave en liste på telefonene over, hvor mange ting det egentlig er jeg ikke kan lide.. hold da op, hvor er den liste ved at være lang. Dog kommer denne kræsenhed mindre til syne end min kærestes… Han er mindre kræsen end mig, men piller simpelthen mad fra hinanden, hvis bare han har mistanke om at retten indeholder noget han ikke kan lide. Jeg synes det er det sjoveste i hele verden, når bare ikke jeg har lavet maden 😉

Min mor og far skal have en kæmpe stor tak for denne opdragelse – jeg kan spise alt, lige meget hvad det skulle være hvis jeg er i byen og spise. Til sidde retter drikker jeg bare en masse, når jeg spiser. Små bidder og en masse drikkevarer 🙂

Jeg har jo også lært en del madvarer at kende på denne måde – og på selvsamme måde også fundet flere ting jeg kan lide, som jeg slet ikke troede faldt i min smag. Så til jer derude – smag på de forskellige ting du får serveret.. det kan jo være at dine smagsløg har ændret sig siden sidst du smagte det 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Rengøring og blomsterduft