Vinterhalvåret 2009

Rengøring og blomsterduft

Det er som om ens hjem er meget mere indbydende, når der står friske blomster… Måske skyldes dette, at jeg ofte kun har friske blomster i lejligheden, når der lige er blevet gjort rent..

Problemet er så at nu har jeg lige smidt blomster ud der har stået i lejligheden lidt over en uge — det betyder ny rengøring og nye blomster. Rengøringen i sig selv siger mig ikke så meget, men hvor glæder jeg mig bare til duften og synet af nye friske blomster i vaser rundt om i de små stuer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vinterhalvåret 2009