Savant autisme

Ægteskab og kærlighed

hand_of_love

Nu er min søster blevet hustru og jeg har fået mig en vaske ægte perfekt svoger.. I går var jeg til bryllup – en bryllupsdag og fest der om nogen, burde blive skrevet ind i historiebøgerne!! Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende.. brudeparret havde fuldstændig ubeskrivelig meget overskud til det hele. De var lykkelige og meget nyforelskede, selvom de har været kærester i 12 år.. Det var så smukt det hele og der var ikke et øje tørt. De gav hinanden deres ja og hånd derpå i kirken og så var der ligesom åbnet for sluserne!! – og der blev faktisk ikke lukket ordentligt for dem igen resten af dagen/aften/natten..

baby_girl_i_cry_tshirts_and_gifts_postcard-p239091938389177156trdg_400Jeg synes det var en helt fantastisk oplevelse og min søster var så glad og hun kunne slet ikke få sine meget forelskede øjne fra sin mand!! Nede i kirken kunne hun slet ikke vente med at give ham et kæmpe kys, da de havde givet hinanden ringe på. Det var så romantisk og lidt sjovt at hun nærmest sprang op i hovedet af ham.. min søde svoger så helt forskrækket ud og præsten grinede af hende.

Jeg havde en rigtig dejlig dag og efter dagen, aftenens og nattens udskejelser kommer vi op på vores værelse på badehotellet, hvor vi skal sove og dér venter os denne store overraskelse:

IMG_1134

— mere fantastisk søster og svoger kan man ikke have!

2 kommentarer

  • Kamilla Olsen

    Tak for en helt fantastisk dag! Vi glæder os begge til at se billeder fra bryllup og bryllupsrejse – og høre meget mere om jeres romantiske rejse som ægtefolk! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • søs

    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Savant autisme