Vespa

Jul og ønsker

Åh nej, jeg er i en alder af 23 igen faldet i den farlige fælde — jeg er allerede begyndt at skrive min ønskeseddel til jul. Det er ikke godt, da det betyder at jeg allerede nu begynder at glæde mig til juletiden.. I dagene, ja måske endda ugerne op til er jeg fuldstændig som en 5-årig.. jeg kan slet ikke koncentrere mig om andet end at vente – og så selvfølgelig gaver!! Både hvilke jeg selv skal have og alle de gaver jeg skal give. Det er den bedste tid i hele verden og kan slet ikke vente. Efter at have været til det mest fantastiske bryllup har jeg fundet ca. en million flere ting jeg skal have skrevet på min ønskeseddel.. Men har faktisk fundet ud af noget der vil være endnu lettere for mig, end at skrive ønskeseddel:

santablog

Så kære Nissepjok – kig forbi 🙂

3 kommentarer

 • Kamilla Olsen

  Han var da vist på loftet ham Nissepjok.. Jeg skal nok se efter NisseLine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NiSsEpjoK

  Haj kAmILLa.
  DeT ER godT nOk LaEnGE SIdeN. JEg HAaBEr Du HAr Det goDt hElt DErovRE i KoeBENhavnSTRup. Det ER en SToR By, SiGEr gaMMElfar. Vi glaEDer OS til JulEN NU snARt KomMEr IgeN, MeN haAber, DEr koMmer julEgroEd i Aar, fOR har STAaeT lidT sloejT tiL PaA deT siDSte. MEn DeT MaA Vi JO se. Og Du SEnDeR jo BaRe DINe OenskER, SaA Maa Vi sE hvAD vi kAN goere. MAN veD alDRig. jeG syneS de Her ComputeRe er SvAEre, og det DeR InterneT virKER ikkE aldtiD her, meN haAbeR min bEskeD nAar frem. HA deT goDt og paS paa Dig selV.
  KaERliG hilSeN frA NiSsEpjoK.
  P.s. HviS dU ser MiN kusiNE NissELine, soM bor i KOebenHavNstrup, Må Du hILSe henDe frA miG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else

  Jeg skal se om han er på loftet!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vespa