Ægteskab og kærlighed

Rib It Aalborg

Jeg fandt min indre vandhund…

DSC01954 Og jeg gjorde det også uden at være i vandet — og det var simpelthen så over fedt!! Har aldrig prøvet noget lignende og adrenalinen pumpede rundt i kroppen under hele turen. Jeg taler her om Rib It, som er navnet på et firma der laver, nok Aalborgs sjoveste aktivitet. Det er en kæmpe speedbåd, der kaster én rundt på Limfjorden med op mod 100km/t… det er så fantastisk og alle der har brug for en fed og grænseoverskridende oplevelse skal skynde sig ned på havnen i Aalborg – jeg lover jer alle at det bliver så fedt!!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ægteskab og kærlighed