Giftige vindmøller

Dagens ordsprog

Lidt der er værd at tænke over…

Maybe we have to mess up, before we can step up!

Hvis vi nu alle sammen tænker lidt over dette citat engang imellem, så kan det være vi alle sammen lærer at slappe lidt af, når tingene ikke helt går liiige efter bogen. Vi skal nok klare den og komme op på hesten igen, det er bare vigtigt at vi ikke giver op! Man skal rejse sig igen og tage tyren ved hornene og huske at de små bump på vejen kun er udfordringerne der skal til.. hvis ikke tingene går lidt skidt ind imellem, så mærker man vel ikke, når det hele går godt! Og så skal man huske at der ikke er noget der er så skidt at det ikke er godt for noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Giftige vindmøller