Kæresteri

Sludrehovede eller store ører!?

Hvor er det bare simpelthen så vildt, hvor dårlige folk kan være til at holde på hemmeligheder! Jeg synes at dét at kunne holde på en hemmelighed, stor som lille, er alfa omega i et venskab og et forhold.

secretDer er bare nogle ting man ikke går og fortæller rundt omkring.. Jeg synes ikke der er noget mere bekræftende end når ens nærmeste veninder og kæresten er fortrolig overfor en. Man føler sig jo virkelig speciel og man gør det til en dyd at holde på de informationer man får. Det kan være meget personlige og private ting man taler om, men det kan også være fuldstændig betydningsløse – bare et lille lufthul man laver i sine tanker.

Man skal huske denne fortrolighed til andre mennesker! Jeg synes det er vigtigt for mig at kunne lufte ud hos kæresten.. nogle gange behøver han ikke gøre andet end bare være et lyttende øre – og det er han rigtig god til, han er blevet øvet igennem mange måneder! 🙂 Man skal kunne åbne op for sine følelser og tanker for at kunne komme tæt på sin partner.. ellers ender det hele i mudder, hvor man hverken ved hvor man har hinanden eller egentlig rigtig kender hinanden. Så fortæl og vær lyttende derude i de små stuer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kæresteri