Sludrehovede eller store ører!?

Mænd der hader kvinder

Ja ja – nu tror I nok jeg vil til at skrive en klageblog om kæresten, men næh nej – der er intet at klage over!

Jeg vil simpelthen i gang med den meget omtalte trilogi om Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, hvor jeg selvfølgelig starter med den første; “Mænd der hader kvinder”. Har længe ville se filmen, men vil læse bogen først! Og efter mine planlægninger og overraskelser til min søsters bryllup, som jeg har skulle bruge tid på at klippe og klistre sammen, så har jeg nu en del tid hver dag som jeg ikke lige ved, hvad jeg skal bruge til..

Og endnu bedre – jeg arbejder jo nu efter nogle år med studie, så jeg har fri, når jeg har fri.. ikke mere dårlig samvittighed over en artikel man skal nå at læse inden morgendagen eller en kæmpe fagbog inden ugens udgang. Jeg kan læse lige det jeg vil og må simpelthen komme i gang med den, ifølge ALLE andre, fantastiske krimiroman. Kom så Stieg Larsson – overrask mig nu positivt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sludrehovede eller store ører!?