Mænd der hader kvinder

Nærighed

Hvor er der bare slet ikke noget der kan komme længere op på irritationsskamlen hos mig end nærighed!

Joakim1

Ih, hvor er det dog bare så irriterende at nogle mennesker sidder så hårdt på deres penge, når de altså samtidig vil være en del af rigtig meget fælles.. de skal ud og rejse, spise, i biffen, i byen og alt det vi andre overvejer om vi har penge nok til og så prioriterer at vi skal finde penge til. Men disse nærige von and’er – de gør det hele, men er sjældent fremme med gysserne. Og det er fint at man ikke har så mange penge, men så må man simpelthen bare lære at sige fra til nogle ting. Det koster penge det hele og man kan ikke alt! Er man i byen kan man simpelthen ikke tillade sig at sige ja til at skiftes til at give omgange og når det så bliver ens tur — så skal man pludselig hjem! Hvad er nu det for noget?? Så folkens, sig kun ja til det I har råd til – det er helt okay ikke at have “Rockerfeller” til at stå på postkassen, men vi andre gider ikke betale for jer. Det går ligesom også ud over vores økonomi. Man behøver vel heller ikke lave alle de dyre ting, når man er sammen – gør man? Kom dog med forslag til billige aktiviteter: hjemmelavet mad i stedet for cafébesøg, mikropop og billig sodavand fra Fakta til en lejet film i stedet for biffen eller privatfest med hjemmebragte drikkevarer i stedet for vilde ture i byen.. På banen med det primitive, det er mindst lige så hyggeligt og I vil blive elsket for det af jeres venner og veninder der ikke længere skal betale for jer, jeres forbrug og behov for et socialt liv med for stort pengeforbrug!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mænd der hader kvinder