Den Lille Havfrue skal til Shanghai

Obama i København

De sidste par dage har jeg hørt fra nogle forskellige at de synes det er fuldstændig til grin at der er så meget fokus på at Obama skulle til byen i dag.. og jeg forstår det simpelthen ikke! Det er da stort for lille DK at vi får besøg af verdens mægtigste mand.. Vi er så lille bitte og der var da vist noget med at han ikke skulle være kommet til at starte med, men vælger så alligevel at dukke op. Så må vi jo bare håbe på at han også kan vende flyet på disse kanter, når vi skal være værter for Klimatopmødet..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den Lille Havfrue skal til Shanghai