Tid på mikropopcorn

Sort læderstøvle fra Shoe Biz

Nu har jeg endelig fået støvlerne der skal varme mine fusser hele vinteren.. Det er de lækreste støvler fra Invasion, som jeg har fået af min kæreste. De første par gange jeg har dem på kan de godt lige klemme lidt, men når de så lige har fået et par km så er det de bedste støvler man kunne tænke sig. Egentlig som dengang man havde Dr. Martens – de sad jo også bare som fod i hose! Så piger, smut ned og få fat i de har boots – I vil takke jer selv for det, når kulden rigtig kommer til landet!

Shoe Biz støvlen kan købes i Invasion for 999,-

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tid på mikropopcorn