Når regnen regner deroppe på taget...

Mød naturisterne, Claus og Britta, i en raklame fra TDC..

Hmm – synes egentlig det er en super fed reklame TDC har lavet denne gang, men blev nu alligevel lidt overrasket over at der vises nøgne mennesker på den måde i tv’et.. Jeg har personligt ikke noget imod at Peter Frödin og Kirsten Lehfeldt trækker i henholdsvis en nøgen kvinde- og mandedragt, men hvad med børnene? Jeg syes reklamen er fuldstændig genial og var virkelig overrasket over den – super godt fundet på for at fange danskernes interesse!

Jeg troede bare ikke at det var helt lovligt.. for ser man genudsendelsen af for eksempel Robinson Ekspeditionen, så er brysterne fuldstændig sløret til – og jeg synes det er godt, der er vel ingen grund til at smide bryster og nøgne mennesker lige i hovedet af de små unger. Det er nok at de ser alt det hud i musikvideoer og så videre.. Men det er jo bare min mening!?

9 kommentarer

 • Mike

  Hej..

  Må nok indrømme jeg synes det er til grin at folk kan blive forarget over et par gummibryster i TV.
  Vi bor i Danmark ikke i U.S.A, og her har det altid været lovligt at vise hvad man ville i TV, folk er bare blevet alt for glade for censur.
  Det har skam ikke skadet mig at jeg voksede op i et “Ikke-amerikaniseret” Danmark, hvor censur nærmest ikke eksisterede.
  Man skal passe på ikke at blive for beskyttende, ellers ender det jo med at unge mennesker er totalt uvidende inde for mange emner, fordi forældrene eller livlige debatfugle synes at det er forrykt!

  Længe leve den danske censur lov!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bo

  Man kan undre sig over 3 danske skuespillere reklamerer for at “downloade” film med tdc.
  Jeg ved godt der bliver betalt for det, men alligevel, der er færrer og færrer folk i Videoforretningerne, lukker de en skønne dag hvor kommer pengene til danske film så fra…. ikke tdc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten Nielsen

  Fedt at en reklame kan skabe så meget debat!

  Må lige huske at holde babyen for øjnene næste gang den skal have mad fra mors bryst – tænk hvis det tog skade!

  Nøgenhed er naturligt – og i de rigtige omgivelser kan det faktisk være smukt.

  Fedt at være så fri og ligeglad at man går rundt i haven uden tøj på!

  Tror at modstanden skyldes angst og uvidenhed. Man forbinder det med at være nøgen, som at man har en sexuel bagtanke, hvilket der sikkert er nogen der har. Men der er sikkert også nogen der sætter sig ind i deres bil, for med vilje at køre for stærkt.

  Vi, forældre, skal kunne bruge den reklame som et fornuftigt udgangspunkt til at snakke om nøgenhed.

  Ved godt at en 2-årig ikke har meget begreb om det – men de har jo heller ikke et problem med at rende nøgne rundt i haven, når det er varmt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Olsen

  Kan kunne give dig helt ret Maja – jeg synes denne reklame er så sjov og gennemtænkt. Jeg synes du har helt ret i dine overvejelser i forhold til børnene, man bestemmer jo selv hvor meget man vil forklare sine børn, når de spørger om for eksempel nøgenhed. Tak for din kommentar, det er dejligt at få kommentarer på ens indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej. Jeg begriber ikke hvorfor folk kan blive forarget over et par nøgenkostumer! For det første er det ikke bar hud de viser og for det andet: hvad er der galt med nøgenhed? Vi ser jo alle sådan ud under tøjet, og der er jo intet pornografisk i de reklamer – overhovedet. Det er trist at vi åbenbart skal lære vores børn blufærdighed fra de er helt små.. Vi kan jo altid forklare dem at skuespillerne bare er klædt ud – og hov – det er de jo faktisk også;-)

  Fald ned og find noget andet at bruge energi på, end et par nudist-wannabes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  hejsa
  jeg ville ønske man kunne klage over reklamen.
  jeg vælger sselv hvad mine børn skal se af film eller serier, på den måde kan jeg tage højde for hvornår de er klare til at se nøgne kroppe.
  syndes det er at gå over en grænse at de viser denne reklame fra morgen til aften, vil ikke have at mine børn skal se på sådant noget. syndes der er for tidligt at en 2 årige vil vide hvorfor de ikke har tøj på og hvad det er hun har og det samme med ham.
  er foraget over at tdc vil gå så langt for at få kunder, efter min mening mister de på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Haha…den er da for sjov. Har ikke set den på tv endnu, men glæder mig til, den dukker op. Og så tror jeg heller ikke, at de der babser vil skræmme nogle væk – måske mere mænd end børn :-S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kalle

  Hej Kamilla. Tak, for nogle herlige indlæg, som altid er værd at læse….

  Når TV3 slører brysterne i genudsendelserne af Robinson skyldes det at TV3 sender under engelsk lovgivning, som forbyder bryster på tv på det tidspunkt.
  Danmark har verdens mest lempelige censurlov og derfor er det tilladt at vise bryster, bar hud og tissemænd på tv døgnet rundt. Men tvstationerne og reklamebagmændene lader ofte være med at gøre på tidspunkter, hvor børn kigger tv, for at undgå debat. I TDC reklamer vælger de jo også at dække kønsorganerne til, mens de har vuderet at Peter Frödins gummi-bryster bidrager til humoren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • admin

   Hej Kalle,
   Tak for din kommentar, jeg er glad for du synes om mine indlæg – det er altid dejligt at få noget respons.
   Jeg synes det er helt korrekt at Peters gummibryster bidrager til underholdningsværdien og det er så sjovt at der er byttet om på skuespillerenes køn i reklamen..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når regnen regner deroppe på taget...