Radio 100 FM slukker og lukker

Jul i Tivoli

Juhuu – nu nærmer julen sig og Tivoli har lukket ned for at blive klar til årets første julegæster. Jeg kan slet ikke vente til at komme ind og nyde de fantastiske lys og den pragtfulde duft og stemning der svæver rundt i Tivoli.. Nu skal de bare lige have overstået Halloween her i efterårsferien og så skal der arbejdes for at blive klar til jul.

Tivoli S+APg-en under Jul i Tivoli-4

Se bare – det er jo fuldstændig fantastisk. Nu har den danske sommer ligesom fået overstået det den kunne tilbyde os i 2009, så nu vil jeg meget gerne have at vi alle snart kan indstille os fuldstændig på at julen kommer.. Er begyndt at glæde mig til søndagspakker, julefrokoster, julekalender, julepynt, duften af jul over byen.. Ih hvor bliver det spændende — skal vist i gang med at tænke lidt over en ønskeseddel.

1 kommentar

  • Kim

    Vi er flere der glæder os. Men nu kommer Halloween lige først, og så skal de nok pynte op. Keep up the good posting!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Radio 100 FM slukker og lukker