Mød naturisterne, Claus og Britta, i en raklame fra TDC..

Parkering i København

Altså — nu igen! Vi har lånt bilen af min svigerfamilie og skulle så her til aften finde en parkeringsplads herinde i byen og det er jo så godt som umuligt! Vi bor på Nørrebro og ville derfor rigtig gerne finde en plads på Ydre Nørrebro så vi var fri for at betale 180 kr i døgnet. Efter at have kørt rundt i mørket, i noget der minder om 27 timer, fandt vi en plads langt langt væk fra lejligheden. Vi måtte rende undt i gaderne for endelig at komme hjem efter en hyggelig aften med lækker mad hos min svigerfamilie.

Egentlig synes jeg det er fint at bilerne skal væk fra byen, men men men hvor er jeg dog bare så ubeskrivelig træt af at det skal være så mega uretfærdigt dyrt at få lov til at parkere i byen. 25 kr i timen er, hvad man må slippe for at holde down town! Godt vi ikke har en bil herovre – for én ting er prisen for et måtte holde, noget andet er at der ikke er nogen pladser! Så jeg går i seng og glæder mig over at bilen ikke er min og derfor ikke hver dag skal koncentrere mig om at finde en plads, betale dyre domme for dem og være bange for at der sker noget med den, når den står der og sover på den plads jeg skal være heldig for at finde til den..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mød naturisterne, Claus og Britta, i en raklame fra TDC..