Kan man holde ferie væk fra sin kæreste?

Kæresten spiser i sengen

Som udgangspunkt gør mad i sengen ikke mig noget, når bare det bliver spist. Men hold da op, hvor får min kæreste ikke meget ud af alt det mad han slæber med derind.. Det er som om hans mad bliver sprængt i luften. når det kommer i nærheden i sengen! Der er altid så ubeskrivelig mange krummer i sengen – i hele sengen! Men hvor er det dog hyggeligt at ligge derinde om søndagen og slappe af med en pizza og efterfølgende ligge i kærestens arm og se en film. Og så gør krummerne jo ikke så meget.. det er mere når man skal til at sove og man er nødt til at rejse sig og dominerende smide alt ned fra sengen (inkl. kæresten) for at kunne tage sit lagen af i det ene hjørne og ryste alle krummerne væk.. Ikke lige dét man orker, når man skal sove, men med så fintfølende ben jeg åbenbart har så har man desværre ikke noget valg. Så kan kun sige til kæresten at han bare skal spise løs derinde, når han lige får lært det lille trick med mit lagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kan man holde ferie væk fra sin kæreste?