DR Byen - rundvisning i koncertsalene

Efterårssuppe – skræmmer forkølelsen lidt med denne vitaminbombe!

Så er der sat suppe over!! Lavet helt fra bunden — med en masse grøntsager, hvidløg og chili.. Nu må den forkølelse jeg har fået klasket i hovedet gerne snart forsvinde igen. Derfor har jeg fået løftet mig selv op fra min hule i stuen og fået kokkereret lidt suppe sammen. Og så skal jeg have mig det lækreste vitaminskud for at komme bare lidt til hægterne igen.

Jeg æælsker suppe og burde spise det hver eneste dag her i efteråret og over vinteren – det er jo super sundt. Jeg skal bare lige have fat i en masse forskellige opskrifter, så det hele ikke bliver for trivielt. Glæder mig ti at smage suppedasen, der står og småkoger i køkkenet.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DR Byen - rundvisning i koncertsalene