Når kæresten tager dynen om natten..

Bearnaise burger fra Den Røde Hund på Nørrebro

cafe-den-roede-hund

For noget tid siden var jeg på café med kæresten på Nørrebro.. vi ville bare have lidt lækker frokost sammen og rigtig hygge os med noget godt mad. Sådan gik det bare desværre ikke.. (Læs: Kæresten og jeg hyggede os, men jeg gik ligeså sulten derfra, som da jeg ankom til caféen.)

AD!! Hvor var det da bare slet ikke rart for mig at få en bearnaise burger på Den Røde Hund.. Da vi fik vores mad, var bøffen i min burger fuldstændig rå indeni og jeg følte koen lå og mu’ede mig op i hovedet. På vores tallerkner var der en lille skål med bearnaisesovs on the side, hvilket jo egentlig var en god idé.. MEN denne sovs var iskold og så undrer man sig jo virkelig over, hvorfor de har sendt det ind.. Nå men tilbage til min burger – jeg kaldte på tjeneren og ville selvfølgelig sende den retur. Dette var ikke lige noget der passede tjeneren og hun tog uvilligt imod min burger og sagde “jamen så må du jo vente de ti minutter det tager kokken at lave en ny”… og så tænker jeg bare: “øh ja – det havde jeg da bestemt også regnet med at skulle – for den her burger, hverken kan eller vil jeg spise!!” Mens jeg ventede på min burger, måtte kæresten selvfølgelig spise sin burger for ikke at måtte spise kold mad, når mit kom tilbage. Han når lige at blive færdig med maden, da min burger kommer tilbage efter et kvarter. Og hvor var jeg dog bare blevet sulten efter at have set ham spise..

MEN – bøffen var, om muligt, endnu mere rød end den jeg havde sendt tilbage! Sovsen in the side, var stadig kold som var den lige taget ud af en boks fra køleskabet, burgerbollen var ligeså kold og salaten var frossen!! Har aldrig nogensinde oplevet noget lignende og var så hidsig..

Vi rejser os for at gå op til baren for at betale! Jeg nægter at ville betale for mit mad og jeg siger på en pæn måde til den småbelastende snobbede tjener at vi altså kun vil betale for min kærestens mad. Hun bliver så fornærmet og kaster nærmest dankortdimsen op på disken til min kæreste! Hvad er det for noget?! Hun burde da undskylde mange gange, men næh nej! Mage til dårlig mad OG betjening har jeg ikke oplevet før. Nu har vi boykottet Den Røde Hund.. så alle jer ude i det ganske land — hold jer væk herfra, hvis I vil have noget lækker god mad og en hyggelig oplevelse med sød og opmærksom betjening, så gå IKKE ind på denne café. Bare lige en lille tanke..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når kæresten tager dynen om natten..