Nemme og hurtige opskrifter

Adventsgaver til manden

Nu har jeg fået fat i halvdelen af gaverne og må da indrømme at de indtil videre er rigtig gode.. Kæresten og jeg er blevet enige om at vi ikke giver hinanden kalenderpakker (hver dag), da det simpelthen bliver for besværligt for os. Vi ved jo ikke helt, hvor vi befinder os i december måned, da november er vores sidste måned på Nørrebro. cartoon_gifts

Der er en masse ideer til adventsgaver i rigtig mange blade, men de ideer er jo desværre kun anvendelige for dem der aldrig mangler penge sidst på måneden og ikke for os dødelige.. Så jeg må selv finde på kreative gaver uden der bliver en eller anden hjemmelavet perleplade fra jobbet. Nu må vi håbe det bliver nogle gaver han kan bruge i det nye år – jeg har virkelig prøvet at anstrenge mig for at finde det helt rigtige. Heldigvis er jeg loaded med verdens sødeste kæreste der, lige meget hvad jeg finder på, bliver glad for jeg bare har prøvet på at overraske ham med gaver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nemme og hurtige opskrifter