Adventsgaver til manden

Første løbetur i lang tid er nu overstået..

jog_girl_cartoon

Så fik jeg taget hul på løberiet – nu skal jeg bare holde ved. Er startet stille og roligt ud for kun at få gode oplevelser. Løber ikke ret lange ture, så jeg ved jeg kan løbe hele vejen. Vil virkelig kun have positive oplevelser her i starten, så det bliver ved med at være sjovt. Det var faktisk super lækkert at være ude i kulden.. Men jeg er faktisk rigtig stolt af mig selv – bedst som jeg lige ville tage mig en lille morfar, inden aftenens strabadser tager over, så ramte det mig; “Kamilla – du burde virkelig løbe en tur i stedet for” Og hvad sker der lige for det?! Normalt ville jeg slå tanken ud af hovedet igen og lukke øjnene og falde helt hen med et smil på læben efter at være blevet ramt af sådan et sundt indslag på nethinden. Men næh nej – jeg strøg op at dynerne og hoppede i løbetøjet. Nok var det en lille tur på et par kilometer, men efter sådan en lang pause er jeg faktisk ret overrasket over at jeg overhovedet kunne løbe!.. så super fedt – nu skal jeg bare i gang med det lidt mere regelmæssigt og måske endda have kæresten med?! Det fedeste er også at min træthed fuldstændig forsvandt – er helt frisk nu og der skal simpelthen bare ske noget. Glæder mig til lidt hygge med manden på restaurant og derefter et par øl med nogle af hans kammerater. Det skal nok blive en helt fantastisk lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Adventsgaver til manden