Første løbetur i lang tid er nu overstået..

Julepynt 2009 – hvilke farver skal det være i år?

Jaeh – det behøver jeg desværre ikke bekymre mig om i år.. jeg skal eller kan nemlig ikke pynte op og hvor er det bare så underligt. Vi skal flytte ud af vores lejlighed til 1. december, så vi bliver lidt hjemløse denne jul. Så Julen 2010 må blive det år jeg for alvor vil pynte RIGTIG meget op. Og kan slet ikke vente. Jeg er allerede i total julestemning og vi har kun lige taget hul på november måned.

I dag ude på jobbet har vi set julekalender med Pyrus og hvor var det bare helt fantastisk. Da jeg kom hjem efter en lang dag trængte mine stearinlys til at blive skiftet ud og der blev sat 4 nye i – røde selvfølgelig. Både fordi jeg ikke lige kunne finde andre og på grund af mit ekstreme julehumør. De sidste af adventsgaverne til kæresten bliver ordnet i overmorgen og så kan familien godt lige begynde at komme på banen med deres ønskesedler. Glæder mig til at juleshoppe uden at skulle stresse over det..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Første løbetur i lang tid er nu overstået..