Venner eller Klovn?!

Første personalefest på arbejdet..

Ih, hvor er jeg bare spændt.. det hele går løs i morgen aften. Så skal jeg til min første rigtige fest ude på min “nye” arbejdsplads og jeg glæder mig rigtig meget. Vi skal rigtig give den gas, men mange selvskabslege (vi er vel pædagoger) og en masse sjov og ballade. Jeg skal have brændt et par cd’er med noget 80’musik så vi kan få skrålet igennem og danset lidt. Alt i alt er jeg sikker på at jeg nok skal få en super fed aften – jeg glæder mig i hvert fald RIGTIG MEGET. Så jeg skal have fundet noget tøj og have pakket lidt make up i arbejdstasken i morgen, så jeg ikke ligner en hængt kat efter en hel dag på job med skrigende unger der har weekendkuller..

Så til alle jer derude; håber I får en ligeså sjov fredag aften som jeg er helt sikker på jeg får. Hurra for søde kollegaer der er med på den værste – det bliver et brag af en fest!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Venner eller Klovn?!