Første personalefest på arbejdet..

Regeringen må lige stramme sig an og passe bedre på os danskere!!

Uha, hvor er det ubehageligt. Der er fundet ret klare beviser for at vi i nærmeste fremtid, med STOR risiko, kan blive målet for voldsomme terrorangreb. Og trods dét, så har regeringen slet ikke styr på sikkerheden for os danske borgere. Vi er simpelthen den største skydeskive, hvor alle får lov til at krydse vores grænser frem og tilbage uden den store sikkerhed. Ens pas bliver ikke tjekket ordentligt igennem og det skræmmer mig vildt meget! Hvorfor har regeringen dog ikke gjort noget ved dette, da de fik mulighed for at indføre scanningssystemer til pas? På den måde kunne man tjekke om nogle er eftersøgt i Interpool, men næh nej – regeringen har ikke taget dette seriøst i 2003, så nu står vi overfor terrorplanlægninger mod JP, som egentlig uden problemer kunne være sket. Jeg er skuffet over regeringen og nu må vi da virkelig snart få dem skiftet ud!!! Kom nu på banen med nogle mere menneskelige værdiger – det er vel dét vi alle sammen har brug for i denne tid. Tingene skal ikke ændres drastisk, men der SKAL ske noget. Eller bliver vore lille bitte skønne land til ingenting inden vi får set os om! Kom nu ind i kampen folkens og lad os få ham Lars L. væk fra tronen.. Det er på tide vi får en kvinde til tops og det kan simpelthen kun gå for langsomt. Men det er jo selvfølgelig bare min mening..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Første personalefest på arbejdet..