Regeringen må lige stramme sig an og passe bedre på os danskere!!

Sådan pakker man sin lejlighed sammen..!

Der er så meget man skal nå, at man jo næsten får et sammenbrud bare ved tanken om det..!!

Gid det var så let – jeg vil også være troldmand! Ej der er dog noget positivt ved det her pakkeri vi har gang i herhjemme – vi får virkelig ryddet op.. i alle vores mange mange tusind millioner ting. Åh, hvor har vi dog bare fået hevet ret mange ting med hjem igennem de sidste to år. Det er jo helt vildt! Jeg har godt nok fået samlet en masse køkkenting og Martin har bare fået samlet alt muligt andet.. og det er jo helt fantastisk. Vi har fået os et hjem sammen og et dejligt hjem er det blevet. Så glæder mig MEGET til vi får et nyt sted, hvor vi kan få pakket vores ting ud og fa skabt et nyt lækkert hjem og dét skal vi i hvert fald nok få!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Regeringen må lige stramme sig an og passe bedre på os danskere!!