Globus på Nørreport Station

Det drømmer jeg om..

Endnu flere skønne, romantiske, smukke, spændende og ikke mindst sjove ferier med kæresten.. Kan slet ikke vente til vi engang får mulighed for at komme lidt væk igen – bare for at få en lille smule luft fra hverdagens små sysler og opgaver.

Ih, hvor kunne det være dejligt – herhjemme indbyder vejret jo til disse daglige drømme og jeg kan slet ikke lade være. Her har jeg prøvet at lave en lille collage med nogle billeder fra et par af de mange pragtfulde ferier vi har været på.

Feriedrømme

Her er lidt billeder fra Lissabon, Stockholm, Tyrkiet og Paris..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Globus på Nørreport Station