Når kæresten spiller Football Manager 2010..

Et af de mange kreative projekter jeg drømmer om..

ikea_bertbyVi har to af disse skabe herhjemme, bare i grå i stedet for sort.. men nu har jeg simpelthen fået nok af at kigge på dem. De skal have noget farve og lidt tapet – de er bare alt alt for kedelige og der skal lidt pang-effekt til, før jeg gider se dem hænge på væggen igen. Tror det bliver noget gult eller lilla maling og så noget tapet på siderne. Det hvide baggrundsbeklædning inde i skabet får dog lov til stadig at være hvidt.

Vi har indtil videre brugt skabene til vores dvd-film, men det må også være slut nu.. Efter forvandlingen skal de helt klart bruges til vores rød- og hvidvinsglas. Smider nogle billeder ind løbende, så I kan følge lidt med i skabenes skæbne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når kæresten spiller Football Manager 2010..