Tina Lund og Allan Nielsen er kærester?!…

Når kæresten spiller Football Manager 2010..

Jaeh.. så keder jeg mig. Men det er da fedt at han kan hygge sig med det i nogle (læs: MANGE) timer hver dag. Han går meget op i sit arbejde som manager og burde få løn for alle de timer han smider i den klub.

football-manager-2010-boxGlæder mig meget til vi får vores eget sted i gen, UDEN flyttekasser og rod. Så kan han få fred til at nyde sit spil mens jeg kan få mulighed for at udføre alle de mange mange tanker jeg har oppe i hovedet. Der skal ske lidt ændringer med vores møbler og jeg skal i gang med tapet og maling.

Så velkommen ti Football Manager 2010 – du er kommet for at blive. Nu kan vi snart hygge i samme rum med hver vores syslerier.. det bliver super godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tina Lund og Allan Nielsen er kærester?!…