Hvide tennisstrømper - det går bare ikke!

Warszawa – loppemarked, Michelin restaurant, byens seværdigheder..

Jeg skal af sted med min kæresten og mine svigerforældre. Det bliver fuldstændig fantastisk! Jeg glæder mig simpelthen så super meget og ser frem til alle de skønne oplevelser jeg får. Og ikke mindst alle de dejlige ting jeg skal have købt; håber at finde nogle pragtfulde ting på et kæmpe loppemarked vi skal på om lørdagen og så skal jeg i masse små butikker og købe nips til min sættekasse (læs: den sættekasse jeg lige skal have købt og lavet) og jeg har en idé om at, hvis jeg nu har en masse ting jeg gerne vil vise frem, som passer lige i en sættekasse ? så kan det være jeg kan komme i gang, skal jo også bare lige have den købt. Men de er i restordre OVER ALT! Selvfølgelig skal jeg også have købt en masse babushkaer og måske nogle andre fine figurer og ting til hjemmet. Der skal i hvert fald farver på drengen og det tror jeg de er gode til i Polens land..

Derudover skal jeg derned for at hygge med min dejlige kæreste. kommer jeg også for første gang på ferie med hans mor og hendes kæreste ? det bliver en super fed oplevelse er jeg helt sikker på. Jeg skal i hvert fald rende på loppemarked og i butikker med svigermor mens kæresten og hans søde bonusfar hygger i en bar. Jeg skal selvfølgelig også ned og øve mig i at tage en masse skønne billeder og lære lidt flere teknikker med det store skrummel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvide tennisstrømper - det går bare ikke!