Man skal jo give det i gave man aller helst selv vil have, ikk?!

Donde C – en farverig, fantastisk, funky og fabelagtig butik på Vesterbrogade 96

Donde C

Untitled-1

Det her er én af de aller fedeste butikker jeg kender! Man bliver i så godt humør lige når man træder ind ad døren.. Det er lige meget om vejret er gråt, man er træt eller hvad der ellers kunne være i vejen udenfor – når man kommer ind i Donde C er det som at være i en eventyrverden, hvor tiden står stille og man får lyst til at bo i butikken.

Man siger til sig selv, når man går rundt der blandt alle farverne, det skønne julepynt, de billige skønne køkkenting, alle de dejlige møbler at man gerne vil have det hele med hjem. Det er pragtfuldt at være i Donde C og det er lige meget, hvad man spørger indehaveren, Betina, om — hun gør ALT hvad hun kan for at hjælpe dig.

Butikken er meget let at finde, den ligger på Vesterbrogade 96 i København og udenfor på fortovet bliver man mødt af en masse funky farver.. Det er så godt som umuligt at undgå denne butik og det skal man heller ikke! Man kan ikke gå forbi uden at skulle ind og kigge. Butikken her var noget af det første jeg for alvor kom til at elske ved København – en humørbombe man er nødt til at ligge et smut forbi, når man er i byen.

Se mere på Donde Cs hjemmeside eller bliv fan på Facebook og få nyheder om udsalg, specialtilbud og meget meget mere.

   

1 kommentar

  • […] lavet af ståltrål med neongrøn gummi udenom. Den er lidt svær at forklare, men kan købes i Donde C og jeg er VIRKELIG glad for den. Tager et billede af den, når jeg kommer hjem til mine forældre i […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Man skal jo give det i gave man aller helst selv vil have, ikk?!