Feber = først kommer kulden og så rammer varmen én med en hammer!

Loppefund – der skal have make overs..

Nu har jeg fundet frem til de ting jeg skal have lavet om… efter mange timer med en masse ideer inde i hovedet, har jeg nu fundet frem til alle de ting jeg skal have lavet om.. Tingene er blevet fundet igennem noget tid på mine forældres loft, genbrugsbutikker og loppemarkeder. Og jeg glæder mig meget til at få fingrene i dem og komme i gang med alt det malerarbejde og tapesering det indebærer. Det bliver desværre først engang i det nye år, men det gør ikke lysten og trangen til arbejdet mindre.

Her er en lille smagsprøve på tingene som de ser ud nu.. så skal jeg nok få smidt billeder ind på bloggen af tingene, når de er færdige og på plads. Glæder mig til den dag, for det betyder vi har et sted at bo!

Untitled-1

De skønne ting fra en ende af:

Den dejlige sukkerskål er fra en lækker genbrugsbutik der har de fineste ting.. skålen skal stå og gøre sig til i vores nye køkken, hvor den får sin helt egen plads på den skønne hvide hylde, som lige skal have en gang maling og lidt tapet. Ved endnu ikke, hvilke farver det bliver i, men noget frækt og lækkert.

De grønne vægskuffer skal males en dejlig pastelfarve og have noget skønt tapet på i en dejlig bombe af farver, glæder mig til at få dem skruet fast på en væg og nyde dem hver eneste dag. Kransekage-bakken er én min far fik for mange mange år siden, da han var blevet udlært bager og jeg tror jeg vil bruge den til mine mange halskæder.. Sættekassen er én jeg har lånt (læs: har vel fået den, når jeg har fået lov til at male den og gøre lige det ved den jeg vil – så lang tid jeg ikke sælger den) af mine forældre og den skal vist bare males hvid med en masse dejligt papir og tapet på bagsiden i de små rum.

To pragtfulde LP plader har jeg fundet til vores afspiller – Kim Larsen og noget hyggeligt julemusik.. (Som jeg så desværre først kommer til at høre næste år, da vores grammofonafspiller er pakket godt ned i en eller anden flyttekasse) Jeg har fundet en skøn blå perlehalskæde, som jeg glæder mig til at bruge og som vil være skøn at have til at ligge på kransekagepakken.. På billedet er der også to små legetøjsbiler, som jeg har fået af min far – de er fra hans barndom og skal pynte smukt i vores sættekasse, når den engang bliver færdig.

Den lille fine taburet har jeg engang fundet i en genbrugsbutik og har planer om at male den pastelblå, men nu må vi se, hvilken farve den får, når den engang står for skud.. De to gevirer er bare på at blære mig lidt — det er geviret fra en elg min far har skudt i efterårsferien. Det lille gevir er fra et rådyr og egentlig kun med sammen med elgen for at vise, hvor kæmpe stor den er/var! Til sidst er det en rød flot juleklokke i keramik og et skønt hjerte-viskestykke som jeg glæder mig til at nyde i lejligheden til næste jul.. Det var en lille smagsprøve på alle de projekter jeg har at gå i gang med i fremtiden – så der er jo nok at tage sig til og jeg kan slet ikke vente med at få fingrene i dem!

4 kommentarer

 • Uh, jamen, så må jeg jo hellere deltage i dine give aways 🙂

  Jamen, jeg leder efter en sætterkasse, en tallerken/bogrække-hylde-ting, en skammel lignende den på billedet, og en masse andet. Men kan se du har fået fikset alle de ting. 🙂 Hvilke ting sælger du ud af?

  Jeg bor i Odense – vi kan jo lige forsætte på mailen, så vores snak ikke skal tage plads på bloggen 😉

  Du må gerne sende mig nogle billeder af de ting du kunne være interesseret i at sælge videre – hvem ved, måske er det lige det jeg mangler – uden at vide det endnu 😉

  Endnu engang – SUPER blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Tusind tak skal du have.. ja – lad os fortsætte på mailen. Nu vil jeg lige trække vinderne af min give away, så vender tilbage med svaret til de heldige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder her og er fuldstændig ekstatisk over at have fundet din blog – og en ANELSE misundelig over at du ejer så mange fede loppefund!! (LÆS: ting jeg selv leder efter)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla Olsen

   Hvilke ting leder du efter? Jeg har nemlig et par af tingene jeg sender ud til en give away, når den her engang er overstået.. Det er nogle af de ting jeg DESVÆRRE ikke selv kan få plads til i lejligheden. Øh – hvor jeg finder dem?! Jeg har funder størstedelen af dem i Jylland, mange i Aalborg og omegn. Jeg har nogle til overs, som jeg da gerne vil sælge ud af, hvis det kunne have interesse?! Hvor bor du henne? Efter et par år i KBH kender jeg også et par ret fede steder for at finde loppefund derovre..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Feber = først kommer kulden og så rammer varmen én med en hammer!