Mågestel - 40 B, bølgekant med guld..

Endnu flere projekter — jeg drukner jo snart!

UnaFile_0000101015UnaFile_0000100568Men jeg nyder det.. jeg har så mange ideer og ting jeg vildt gerne vil i gang med at få lavet. Så de er klar til at flytte ind i den nye lejlighed. Den lille papirholder med skuffe skal males og så skal der sættes noget lækkert papir på, så den kan stå fremme og pynte, fyldt med alt min smukke papir og karton. Huset skal males og jeg skal have noget papir limet på inde i hylderne, som i en sættekasse.. De skal pynte rundt om i lejligheden og jeg har købt en masse af dem, så mon ikke jeg også skal lave lidt til julegaver. Det må være dét projekt jeg tager med op til mine svigerforældre her i december og dagene inden jul hos mine forældre i Jylland, hvor jeg skal have base hen over julen..

Alle de ting jeg har fundet der skal igennem en lille make over og de ting vi havde i forvejen der trænger til at blive piftet lidt op — det er utroligt, hvad ideer man kan have i hovedet. Jeg bliver bare snart nødt til at få dem levet ud i livet ellers er jeg bange for at jeg ikke får ordnet halvdelen af det jeg vil. Er begyndt at skrive mine projekter ned i min notesbog, da jeg ellers tror mit hovedet sprænges. Det er på overarbejde! Det er jo helst, når det ikke kan lade sig gøre man har lyst til at komme i gang.. NU NU NU!!

Her er et lille billede jeg har bikset med i Photoshop, for at vise lidt om, hvordan min planlægning ser ud herhjemme..

my-desk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mågestel - 40 B, bølgekant med guld..