Så tag dog de slag fra kneblen -- for klimaets skyld jo!!

Lars Hjortshøj holder smølfetale i Live fra Bremen

Det er jo bare lige alt for super super fedt de ting der er blevet fundet på i Live fra Bremen i aften.. Jeg er helt vild med det grin der bliver gjort med Lars Lykke Rasmussen — hans “Danmark har en drøm”-tale bliver virkelig gjort til grin. Og det er bare for sjovt. Vi vil have plads til “taxa-smølf” og “pizza-smølf” — godt gået team-Live fra Bremen, det show der var lavet i aften var da bare for fedt. Skønt at der er så gode tv-programmer på TV2, når man ikke har andet at lave en fredag aften end at se fjerner.

Se hele udsendelsen på her på Sputnik..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så tag dog de slag fra kneblen -- for klimaets skyld jo!!