Det synger på sidste vers..

Lattermusklerne kommer på arbejde, når man ser “Anders Matthesen – Vender tilbage”

Det her er simpelthen så sjovt.. Til alle jer der endnu ikke har set det – kan I så få det lejet på dvd og komme i gang. Jeg fik ondt i maven af grin, tårerne løb og vi måtte stoppe dvd’en i nogle minutter for at kunne høre, hvad han sagde fordi vi grinte så højt. Man kan slet ikke lade være. Det er det hele værd og Anders Matthesen har gjort det igen. Et fuldstændig fantastisk show der går ud over det sædvanlige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Det synger på sidste vers..