Lars Hjortshøj holder smølfetale i Live fra Bremen

Blogverdenen er fyldt med kreative bloggere

Jeg er forholdsvis ny i blogverdenen og jeg ææælsker det her univers! Det er jo helt fantastisk og man kan surfe rundt på alle siderne i flere timer, bare lige for at få nye ideer til noget kreativt eller følge med i, hvad andre laver af skøre ting. Og det her bloggeri er egentlig en lidt underlig størrelse; jeg kender ingen af de pigers blogs jeg læser privat, men alligevel føler man at man kender dem lidt. Man har jo på deres blogs set billeder af deres mænd/kærester, børn, private hjem, ferieminder osv osv – man er helt med på sidelinjen og jeg synes det er fantastisk. Man synes jo faktisk man kender dem lidt og kan relatere sig til mange af de overvejelser og beslutning de træffer i hverdagen – vi er jo alle bare mennesker. Der findes en masse forskellige fede blogs derude og jeg er blevet helt slugt ind i denne verden. Jeg nyder at følge med i de her egentlig ukendte pigers indkøb af loppefund, kreative syslerier og forslag til mad, boligindretning, hjemmelavet tøj og meget meget mere. Jeg har fået lagt nogle links op her på diary.dk med de blogs jeg dagligt følger med i. Håber I får lige så stor fornøjelse af det som jeg..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lars Hjortshøj holder smølfetale i Live fra Bremen