• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···

Sidste afsnit af Forbrydelsen på DR1

Så skete det – der blev i aften endelig taget hul på det sidste afsnit af Forbrydelsen på DR1 og jeg sad klistret til skærmen!

Det var bare alt for godt og slet ikke, hvad jeg havde forventet. De har gjort det igen dem fra Danmarks Radio og jeg må endnu engang tage hatten af for deres super fede programmer. Det var så godt og jeg synes de skal have det største skulderklap for at kunne få en fantastisk 2’er på benene. Normalt synes jeg ikke om det, når der bliver lavet en 2’er på en succes, det er lidt som at sælge ud. Men med Forbrydelsen er jeg solgt. Jeg vil faktisk gerne se Sara Lund i endnu en sæson.. eller have gang i lidt flere afsnit af Livvagterne! Bare kom an DR1 med alle jeres fantastiske programmer. Jubii, det har været hyggeligt at følge jer de sidste mange søndage. Mere tak!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Endnu en lækker give away..