Samsung RTS-HE10 -- Den fedeste søndagspakke!!

Ude godt, men hjemme bedst…

Der har været rigtig mange overvejelser frem og tilbage, men nu er vi nået til enighed! Vi forlader big city of DK og vender snuden til Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Det bliver dejligt at komme hjem, men samtidig også underligt at sige farvel til København og alle de dejlige mennesker der er herovre.

Jeg kan slet ikke vente med komme tilbage til “det gamle”, men ved jo også at der er sket vildt meget siden jeg tog afsted for to år siden. Det har været super spændende og udfordrende at være i KBH og selvom jeg er færdig med at bo i byen, i hvert fald for nu, så er det jo stadig en by jeg eeeelsker at være i — så jeg glæder mig til de mange mange weekender vi skal herover igen. Både for at se svigerfamilien, men også for at komme over til vores (læs: Martins som jeg har lært at kende) og mine veninder. Specielt min dejlige veninde der er gravid og skal have barn om et halvt års tid.. Jeg glæder mig til at følge med og blive tante for første gang i mit liv 🙂

Der sker stadig rigtig mange ting i byen herovre som vi jævnligt vil følge med i, men vi skal også have etableret en masse nye ting i Aalborg. Både job, skole, venner, familie, sport, lejlighed og meget meget mere…

Med hensyn til lejlighed, så har vi endelig fundet noget vi vil have — en rigtig new yorker lejlighed på næsten 120 m2!! Det er helt fantastisk og jeg glæder mig for vildt til at indrette, pakke ud og til følelsen af at “nu er vi på plads”.. Det bliver jo bare for dejligt. Og alle mine dejlige loppefund skal sættes i stand og på plads i det nye hjem. Nu er der faldet lidt mere ro over det hele for mig og jeg kan mærke at der er forsvundet en stor stor sted fra mine skuldre. Nu ved jeg at det er sådan det bliver og jeg glæder mig faktisk rigtig meget!

Jeg bor stadig med manden, i et par kufferter, og det er da hårdt. Selvom man hygger sig rigtig meget og føler sig overraskende meget hjemme, så er det bare ikke det samme, når man ikke har sin egen høkasse, når ens toiletgrej er i en taske og man hver dag skal stå på hovedet i én af sine tasker med tøj for at fiske noget kluns op, som man kan have på. Så det bliver dejligt, når vi engang om et par måneder kan sætte os ned i vores egen stue, spille musik til langt ud på natten (læs: stille og roligt selvfølgelig for ikke at forstyrre naboer mm.) og kunne lukke døren og være alene engang imellem. For lige meget, hvor søde ens samboer er, så kan man ikke være fuldstændig sig selv.

Det er fantastisk at have en familie og en svigerfamilie der ALTID hjælper os, hvis det brænder på og det er jo lige præcis dém der gør det muligt for os at manden kan komme i gang med uddannelse og jeg kan go back home. Det bliver nogle specielle måneder vi går i møde, men vi klarer det som et team og skal nok komme ud af det på den anden side med en masse gå-på-mod for de nye udfordringer der møder og i Aalborg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Samsung RTS-HE10 -- Den fedeste søndagspakke!!