Fra svineinfluenza til gedeinfluenza!!

Læbepomade fra Elisabeth Arden – 8 hour creme

41-Tdc+SkmL._SS500_

Jeg har fundet noget jeg for fremtiden ALTID skal have ved min side!! Den skønne læbepomade fra Elisabeth Arden – lavet på 8 hour creme, men som en stift. Det er jo helt fantastisk! Jeg havde i Warszawa stor glæde af den og havde den med overalt. Startede turen hernede med to store revner i læberne, da min hud (inkl. læber) ikke helt havde vænnet sig til det kolde vejr i DK. Da vi så skulle til Warszawa var jeg fuldstændig sikker på at mine læber ville falde af. Men næh nej ? i lufthavnen fandt jeg læbepomaden og den reddede mig. Dernede var SÅ KOLDT, konstant minusgrader og den sidste dag var der hvidt overalt af sne ? men læbepomaden klarede alle mine problemer i forhold til sprukne og ødelagte læber!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra svineinfluenza til gedeinfluenza!!