Læbepomade fra Elisabeth Arden - 8 hour creme

Levis jakke “down bomber”, 730120004… – fantastisk!!!

I Warszawa ledte og ledte vi efter en vinterjakke til mig, da den jeg havde med hjemmefra var blevet for kort på ærmerne og derfor alt alt alt for kold! Jeg frøs som en skoldet skid, de første par dage dernede, da jeg ikke kunne finde den helt rigtige. Ville have en dynejakke, men som både kunne bruges til fint brug og hverdags- og joggingtøj. Udvalget af farver på dynejakker er uendeligt, der findes lilla, pink, grøn, gul, lys blå, neon-alle farver og ikke nok med det, så var der nogle med regnbuefarver ? altså alle farverne på én stakkels jakke? eller også var der en stor fed, klam, irriterende PELS-krave! Butikkerne havde dem i alle størrelser, så går ud fra at polakkerner synes de er ligeså gyselige som jeg synes! Men men men ? da manden var inde og købe jeans i en Levis Store hvade jeg indstillet jagten på et dyne-vinterjakke til mig. Og derinde finder jeg så skønheden af en jakke hænge på vej ud af butikken. Den skriger ?KØB MIG? og jeg må jo eje den. Efter al den asen og masen hopper jakken nærmest selv ud i hovedet på mig for at blive købt — nogle gange skal man lade sig forføre at tøjet og ikke bare rende rundt som en desperat kvinde der løber efter en mand! Jeg har fundet JAKKEN og jeg vil bruge den indtil den slet ikke kan mere. Den er dejlig varm, flot og jeg eeelsker den allerede!!

product_thumb.phpproduct_thumb.php1

1 kommentar

  • søs

    Ihhh hvor er den fin 🙂 Den glæder jeg mig til at se!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Læbepomade fra Elisabeth Arden - 8 hour creme