Vores nye lejlighed i det jyske

Tiden går anderledes i lufthavnen

Når man sidder og venter på at skulle med flyveren, så snegler tiden sig noget så langsomt af sted, men når man er lige i sidste øjeblik og skal skynde sig så ubeskriveligt meget for at komme med den bestilte flyver, ja så spurter viserne rundt på urskiven, som om de blev jagtet af hinanden.

Jeg kan sidde (er i for god tid i dag)og holde øje i dag. Der er både mennesker der lusker lidt frem og tilbage mens de taler i telefon, nogle spiller kort i en ?sofa-gruppe? og andre styrter forbi i deres store, alt for tunge og varme, vinterstøvler.

Min svigerfar kørte mig i lufthavnen i dag. I god tid. Vi havde hørt advarsler om både trafik på vejene og ikke mindst lufthavnstrafik i radioen. Men der har ikke været nogen form for trafik nogen steder. Var herude to timer før jeg skule af sted. Men det er nu hyggeligt nok. Selvom det er hårdt. Er syg og dårlig og er pakket så godt ind! Men jeg skulle ikke stresse. Kunne stille og roligt stå stille, mens transportbåndet fik mig kørt direkte til min gate. Fantastisk. Normalt er jeg en af dem der småløber lidt rundt. Jeg gider ikke spilde min tid i en lufthavn og trods mit ?sidste øjeblik i lufthavnen er tid nok?, så har jeg aldrig misset et fly. Heldigvis. Jeg misser det heller ikke i dag. Jeg er i god tid og ser frem til at se hele familien og finde mine julestemning, som jeg efterhånden tror jeg glemte deroppe sidste år. Ellers ved jeg at både mor og far har rigeligt og de deler helt automatisk ud af den til alle os andre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vores nye lejlighed i det jyske