Jeg kan ikke finde ud af at savne!

Vores nye lejlighed i det jyske

Jeg skal være i Jylland i noget tid nu, hvor jeg er taget hjem på juleferie og jeg håber at jeg én af de dage kan tage ud og se vores nye lejlighed i Aalborg. Vi har sagt ja til den og alt muligt. Uden at have set den på andet end billeder. Men jeg elsker den allerede og det bliver skønt at komme til at indrette med alle vores (gamle) nye ting. Der skal farver på drengen i det nye hjem. Jeg ser frem til smilet dette hjem skal bringe på læberne, ligeså snart man træder ind over dørtærsklen. Kan slet ikke vente. Kom nu 1. februar. Tiden går jo hurtigt her over julen. Alt for hurtig. Og før vi har set os om er både sne, gavepapir, juletræ og nisser pakket væk igen. Øv øv.. Jeg vil glæde mig over at være på juleferie hos familien. Derudover vil jeg huske mig selv på at gemme noget af al den kærlighed, jeg kan mærke presser sig på allerede efter 3 timers adskillelse fra kæresten. Han skal ikke være i tvivl om at han har været savnet og at jeg ser så meget frem til at se ham igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg kan ikke finde ud af at savne!