• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Der er skrevet en sang om mine følelser..

Jeg glæder mig i denne tid..

Ih, hvor er det spændende. Kæresten skal i byen (han er stadig på Sjælland) for at købe julegaver — også til mig. Det bliver simpelthen så fantastisk godt at få hans gave og jeg glæder mig meget. Jeg håber også så inderligt at han bliver glad for sin gave fra mig i år, kan desværre ikke være der til at se ham pakke den op. Men så må jeg jo vente pænt på at se hans reaktion nogle dage efter.. Jeg synes så småt julestemningen er ved at finde vej her til mine forældres hus. Og dét til trods for at der ikke er pyntet noget som helst op. (Ud over en lille rød juleklokke, jeg har hængt op i loftet herinde på mit gamle værelse, hvor jeg sover når jeg er hjemme. Der går håndværkere, dog ikke lige her i weekenden, for at lægge gulv i mine forældres køkken, stue og gang. De har haft vandskade og haft en affugter til at stå i mange uger. Nu kunne håndværkerne heldigvis komme i gang i går, så nu er det absolut sidste chance for at der bliver gulv på herhjemme juleaften. Nu må de gerne skynde sig ekstra meget fra på mandag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Der er skrevet en sang om mine følelser..