• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Prøver at finde julestemningen..

Nu sker det

Det er jo lige om lidt det er juleaften og jeg er faktisk slet ikke klar. Jeg føler jeg mangler noget i hvert fald. Har troet det var mange ting i dag.. først troede jeg at jeg havde glemt nogle julegaver, men nej. Så var tankerne på om jeg stadig ikke har fundet mine julestemning – har ellers ledt overalt, selv på mine forældres mørke iskolde loft.. men ingen steder var den at spore. Den kommer i morgen – jeg kan mærke det!! Men nej – det var heller ikke det jeg mangler før det kan blive rigtig jul. Det er kæresten! Jeg ved at jeg kommer til at nyde de næste dage med familien og det bliver HELT FANTASTISK. Jeg kan bare mærke at jeg virkelig savner kæresten sådan, at jeg får dobbelt op på jul i år – det bliver en gave i sig selv at se ham 2. juledag og jeg kan ikke vente! Det bliver fedt at have to, så store begivenheder, at glæde sig til.

Jeg mangler at pakke et par gaver ind endnu og har i dag fundet en ekstragave til kæresten, så han får lidt mere (han har ikke fået gaverne fra min familie med til Sjælland, så dem må han vente med til efter jul .. han har også en masse at glæde sig til) at hygge om.

Jeg skal i morgen op til tre helt fantastiske trolde-unger med nogle små gaver til dem, som jeg håber de bliver glade for. Jeg skal derudover rundt og bytte gaver med et par veninder og så skal jeg bare hjem og hygge igennem!! Jeg skal have overtalt min søster til at bage med mig i morgen – så kan vi lave italienske mandelkager og salte mandler. De sidste gaver skal pakkes ind og så har jeg lovet mine forældre at give hunden et julebad.. Så det skal vi hygge os med i morgen aften. Og når dét er overstået, så er jeg også fuldstændig klar til juleaften!! Vi skal forresten også have pyntet vores store lækre juletræ. Smider selvfølgelig lige billeder ind i morgen..

Håndværkerne er forresten blevet færdige heroppe hos mine forældre. Min mor og jeg har i dag fået sat ting på plads, gjort rent og pyntet op til jul. Bedre sent end aldrig jo. Jeg har hygget om det og der er kommet lidt ekstra pynt op hos mine forældre. Må vise lidt i morgen – nu kan jeg endelig sige at jeg har fået pyntet op. Det har jeg jo frygtet jeg ikke kom til i år.. Men jo jo – jeg har været på loftet og hente flere kasser ned og så i gang! Jeg ville gerne have det ordnet inden Søster Lystig og Svogeren kom, så det hele var som det plejer. Det tror jeg nok de synes det var, men inde på deres soveværelse er der mere pynt end normalt. Mon ikke der falder en lille kommentar og et smil om det i morgen?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Prøver at finde julestemningen..