• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Nu sker det

Sneen falder..

Det bliver spændende, hvor meget sne vi i morgen vågner op til her i Nordjylland?! Der falder på nuværende tidspunkt en masse fnug fra himlen og jeg er meget spændt på, hvornår det har tænkt sig at stoppe.. HVIS det stopper. Jeg nyder sneen og elsker at den ligger her. Den må gerne blive. Det er dejligt at se på og gå en tur i, dog knap så skønt, når man skal rundt i bil. Men jeg nyder det alligevel! Jeg passer bare ekstra på, når jeg sidder bag rattet — så sker der jo ingenting!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nu sker det