• Lilletut og mor
  • Caroline Jacobsen
  • Triplets of Copenhagen *
  • Diary
  • Fit Mom
  • Østfronten
  • ···
Sneen falder..

Hygge med søs

Jeg hygger med min søster de har dage – utroligt meget hyggeri… Lige nu hygger vi rigtig tøseaftigt og hun er ved at sætte hår på mig. Hun havde lige nogle curlers, som skulle afprøves og jeg siger ikke nej til at få sat hår! Eeeelsker det og vi har fundet det skønneste sted i én af mine forældres stuer. DSC02218I den her lille krog har jeg smidt mig i stolen med min søster bag mig. Vi nyder varmen fra mine forældres brændeovn efter vi, traditionen tro, har været en tur ude på kirkegården.. Det var en kold gåtur derud og hold da op, hvor var vi blevet kolde de sidste gader hjem. Jeg småløb hjem med Karla i snoren og skyndte mig indenfor i varmen. Skønt at være hjemme igen og kunne slappe af. Jeg har haft hunden i bad og den ligger nu ved brændeovnen, lige ved siden af os og sover. Det var en hård, kold og ikke mindst lang gåtur for de små ben.

I aften står den på 1. juledags hygge med tøserne i Aalborg. Manden kommer til Jylland i morgen!! Jubii…. Jeg glæder mig for vildt til at se ham igen og kan slet ikke vente til jeg skal ud og hente ham i lufthavnen. Heldigvis kommer aftenen til at gå stærkt, når jeg skal være sammen med pigerne. Vi skal hygge, snakke og lave lækker thai mad sammen. Vi holder pause fra julemaden og jeg glæder mig til at få lidt andet. Heldigvis har jeg veninder der føler det samme som mig og vi glæder os til at hygge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sneen falder..