Hygge med søs

Tømmermænd 1. januar!!

Der er ikke særlig meget nyt ved min 1. januar – jeg har endnu engang de aller aller værste tømmermænd og har prøvet at sove det hele væk. Uden held. Det eneste jeg har fyldt mig med hele dagen er cola og lidt chips — jeg kæmper virkelig i dag!

Men der er dog noget der har været lidt anderledes denne dag, i forhold til de andre år.. jeg har boet på hotel med min kæreste og en veninde fra Aalborg. Vi har haft hvert rum på hotellets suite og det har været så fedt. Manden og jeg er helt enige om at det her er en tradition vi skal til at holde ved lige HVERT ÅR! Det er for hyggeligt og alt for lækkert. Jeg har trods, fuldskab og svimmelhed, da jeg ramte puden i morges, sovet som en prinsesse.

Jeg håber I alle har haft en lige så pragtfuld nytårsaften som jeg havde. Var til fest ved nogle af Martins venner, hvor vi var en 12 stykker og det var MEGET sjovt og hyggeligt. Er glad for jeg tog herover med veninden for at være sammen med Martin og hans venner — jeg er kommet godt i det nye år. Kæresten og jeg hoppede sammen fra en lille bitte skammel ind i det og drak Asti og kyssede løs. Jeg er tosset med nytårsaften og elsker at alle mennesker er i godt humør og friske på at have det SJOVT!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge med søs