Far far krigsmand - TV2

Min gravide veninde

Min veninde er gravid og hun har fået en flot rund mave nu. Det er fantastisk at man kan se hun venter en dejlig lille baby. Der er desværre bare lige det ved alt det her flytteri at jeg desværre ikke rigtig kommer til at følge ordentligt med i hendes graviditet! Men jeg vil følge alt det med jeg kan. Det er lidt underligt at jeg ikke kan være med på tætteste hold, men jeg skal se billeder og høre alt, hvad de finder ud af videre med den lille bebs. Jeg er spændt og har i aften set de første scanningsbilleder af babyen. Om det bliver en pige eller dreng finder de snart ud af og JEG GLÆDER MIG! De er så søde og jeg håber de får den sødeste lille baby, som jeg kan passe og hygge meget med!! Skal have sat mig på pladsen som 1. babysitter!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Far far krigsmand - TV2